Wastafelmeubel

Een stijlvol wastafelmeubel, een eyecatcher met oog voor gebruiksgemak en hygiëne? Ontdek de design wastafelmeubels van LAUFEN.

Als u waarde hecht aan kwaliteit en een oog voor detail heeft, dan zult u zich thuis voelen bij LAUFEN. Een design wastafelmeubel is de perfecte combinatie van functionaliteit en creativiteit. Die allure zie je terug in onze wastafelmeubels.

 

Een wastafel die past bij uw lifestyle

PP01_402472_810289-JPGBij het kiezen van een wastafelmeubel is uw lifestyle het uitgangspunt. Uw badkamerrituelen en dagelijkse routine bepalen wat bij u past. De beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak bepalen de rest. Ontdek in onze verschillende productlijnen welk design het beste bij u past.

Bekijk de verschillende designlijnen van LAUFEN

 

High quality wastafelmeubel van keramiek

Als u het hebt over badkamerspecialist LAUFEN, heb je het niet over middelmatigheid. Wij streven voor al onze producten naar de hoogste kwaliteit en het mooiste design. Een mooi wastafelmeubel is een stuk ambacht. Voor dit ambacht gebruiken we keramiek: SaphirKeramik.

Een mooi wastafelmeubel is een stuk ambacht.

Voor sanitair wordt van oudsher keramiek gebruikt. En niet zonder reden: het is hygiënisch, slijtvast en recyclebaar. De ontwikkeling van SaphirKeramik heeft de mogelijkheden van keramisch design en de productie ervan revolutionair veranderd. Veel dunnere en nog hardere wanden kunnen gerealiseerd worden. SaphirKeramik is het product van jarenlang technisch en ecologisch onderzoek door LAUFEN, en is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner dan traditionele keramiek. Een echte must-have als u een badkamer gaat ontwerpen!

Innovatieve wastafels van SaphirKeramik

Wastafelmeubel-Laufen

Waarom LAUFEN

U wilt graag weten welk verhaal er achter uw meubels zit? Dat waarderen wij. LAUFEN is een internationaal bedrijf dat van oudsher gespecialiseerd is in keramiek. Wij staan voor Zwitserse kwaliteit en design. Wij hechten veel waarde aan de functionaliteit van onze producten: wij willen klanten die elke dag genieten. Die kiezen voor kwaliteit en die waarde hechten aan duurzaamheid. 

Heeft u een vraag over een van onze wastafelmeubels of wilt u meer weten?

Neem contact op met LAUFEN