Wandcloset

U bent op zoek naar een wandcloset? Dan is een wandcloset van LAUFEN hetgeen dat u nodig hebt. Heeft u oog voor detail en waardeert u design, bekijk dan nu de collectie van LAUFEN.

Wij houden niet van middelmatigheid. Onze designers gaan voor elegantie en gebruiksgemak, onze productie wordt gekenmerkt door Zwitserse precisie. Of het nu gaat om een wandcloset of het ontwerpen van een complete badkamer, we willen u laten ervaren wat comfort betekent.

Zelf de comfort van een wandcloset of een complete badkamer van LAUFEN ervaren?
Kom langs in een van onze showrooms

LAUFEN header wc

Wandcloset van hoogwaardige kwaliteit

Bij LAUFEN vindt u wandclosets van hoogwaardig keramiek, een schoon en duurzaam materiaal. LAUFEN verwerkt het delicate materiaal met grote zorgvuldigheid, passie en oog voor detail.

Slimmer, effectiever, innovatiever: we leggen de lat alsmaar hoger. Daartoe behoort bijvoorbeeld de ontwikkeling van het wandcloset met een kleiner spoelvolume. Maar ook tijdens de productie zelf wordt zuinig omgegaan met hulpbronnen en gebruik gemaakt van een intelligent recyclingsysteem. Lees meer over duurzaamheid

Soort wandcloset

Hangende toiletten zijn er in verschillende soorten, we onderscheiden bijvoorbeeld staand closet van wandcloset, maar ook een urinoir behoort tot de mogelijkheden.

Ook verschillen onze designlijnen sterk van elkaar. Het ene toilet is rond gevormd, het andere sterk geometrisch. Wat voor alle closets gelijk is, is hun overduidelijke klasse.

Bekijk alle closets van LAUFEN

Over LAUFEN

Al ruim 125 jaar levert LAUFEN precisie, kwaliteit, design en duurzaamheid in het complete badkamerspectrum. Het Zwitserse merk is dan ook populair onder hotels, waaronder Hotel Zenden Maastricht, en LAUFEN’s sanitair prijkt in veel badkamers van Europese designliefhebbers.

LAUFEN header wcsWinnaar Red Dot Award
Douche wc Cleanet Riva is bekroond met de Red Dot Award. Wilt u advies over de mogelijkheden van een douche wc in uw badkamer?
Neem contact op