Douchebak afmetingen

Douchebak afmetingen zijn uiteraard afhankelijk van welke douchebak u kiest, ze variëren van 90×90 cm tot 120X90 cm. Gaat u voor een rechthoekige douchebak, een vierkante douchebak of een “driehoekige” douchebak met een afgeronde zijde? Wat voor douchebak u ook in gedachten hebt, als u houdt van kwaliteit en design, bekijk dan de badkamers van LAUFEN.

Bekijk de design badkamers van LAUFEN

Douchebak afmetingen zijn bijzaak

Douchebak afmetingen LaufenWat bedoelen we hiermee? We bedoelen dat uw wensen voor uw badkamer bepalend zijn. De douchebak afmetingen zijn uiteraard belangrijk voor uw aannemer, maar als u nadenkt over uw ideale badkamerinrichting, zouden de douchebak afmetingen geen bepalende rol moeten spelen.

Uw badkamerrituelen en dagelijkse routine bepalen hoe uw ideale badkamer en dus ook uw ideale douchebak eruit komt te zien. Bij LAUFEN vertalen we dit naar badkamers die naadloos aansluiten op uw lifestyle. Badkamers die van hoogwaardige materialen vervaardigd zijn, met elegante en verrassende designs.

Lees meer over het design van Laufen

 

Verschillende modellen douchebak

Douchebak afmetingen zijn afhankelijk van het model. Maar douchebak afmetingen zijn zwart op wit soms lastig in te schatten. Zou u graag verschillende ontwerpen douchebakken van dichtbij willen bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms en ervaar het sanitair zelf.

Waarom een badkamer van LAUFEN?

Douchebak zwart LAUFEN VALAls u onze badkamers bekijkt, zijn we ervan overtuigd dat u deze vraag kunt beantwoorden. Toch vertellen we u graag meer over het bedrijf achter deze gebruiksvriendelijke ontwerpen.

LAUFEN is een internationaal bedrijf dat van oudsher gespecialiseerd is in keramiek. Wij staan voor Zwitserse kwaliteit en design. Voor badkamerspecialist LAUFEN bestaat kwaliteit uit twee aspecten. Aan de ene kant deskundigheid op het gebied van productie en aan de andere kant het praktische voordeel dat de badkamer de klant biedt. Ook maken we ons sterk voor milieuvriendelijke productie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. LAUFEN-sanitair belichaamt deze waarden en combineert innovatief design met duurzaamheid.

Vraag de catalogus van LAUFEN aan