Cleanet RIVA Douche WC

De Cleanet RIVA douche wc is een product van pure Zwitserse kwaliteit.

Het douchetoilet van LAUFEN beschikt over meerdere, veelzijdige douchefuncties verborgen in het elegante, volledig gesloten keramische body. De Cleanet Riva is de enige douche wc waarbij, naast het uitgebreide hygiënische programma, het complete watersysteem met regelmatige intervallen thermisch gereinigd wordt.

Ook aan de installateur is gedacht. De RIVA Cleanet heeft een zeer innovatief en gebruiksvriendelijk installatiesysteem. De bijgeleverde ‘mounting-plate’ zorgt voor het gemak bij zowel installatie als onderhoud. De mounting-plate is eenvoudig te monteren op diverse inbouwframes. Hierop kan het spoelwater, stroom en af- en aanvoer worden aangesloten nog voordat het closet wordt bevestigd. Als laatste handeling is het slechts een kwestie van het closet over de mounting-plate schuiven/klikken ; PLUG AND PLAY.

Zo werkt de RIVA Cleanet douche-wc

Heeft u advies of hulp nodig bij de eerste installatie van de RIVA?

Heeft u advies of hulp nodig bij de eerste installatie van de RIVA? Informeer naar de mogelijkheden bij LAUFEN Benelux. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom voor training & uitleg van onze RIVA.

Laufen Benelux, Meidoornkade 2A, Houten, Tel. 033 450 2090.

De Cleanet RIVA douche WC testen?

Onderstaande showrooms bieden de Cleanet RIVA douche wc aan. Enkele daarvan zijn zelfs te testen als gebruikerstoilet! Vul uw locatie in en vind de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt.

Vul een plaats of postcode in om te zoeken waar u werkende Riva's kunt vinden