Badkamerspecialist

Wilt u uw badkamer verbouwen of is uw badkamer toe aan een upgrade? Ga voor LAUFEN: dé badkamerspecialist van Nederland.

Tijdens de productie van LAUFEN badkamermeubels staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Iedere badkamer en iedere badkamermeubel is met aandacht ontworpen. Benieuwd naar ons assortiment? U vindt badkamerspecialist LAUFEN bij diverse showrooms bij u in de buurt.

Bekijk LAUFEN showrooms

Droombadkamer samenstellen

Hoe ziet uw droombadkamer eruit? Houdt u van strak, kleurrijk, of modern? Of ziet u SaphirKeramik wel zitten?

Of u nu al precies weet hoe uw perfecte badkamer eruit moet gaan zien of niet: LAUFEN is de badkamerspecialist waar u altijd tot het beste besluit komt.
LAUFEN waskom Living Square 60x34 cm

Installatie van uw badkamer

Wist u dat u de installatie van uw badkamer ook met een aangesloten badkamerspecialist bij u in de buurt kunt regelen? Laat het werk over aan een badkamer installateur, vakmensen van de eerste klasse, zodat uw badkamer het best tot zijn recht komt en u zo lang mogelijk kunt genieten van uw design badkamermeubels.

Heeft u al een badkamer in gedachten en wilt u deze laten installeren? Neem contact op met een showroom bij u in de buurt om afspraken te maken over de installatie.

De badkamerspecialist bij u in de buurt

Het assortiment van badkamerspecialist LAUFEN is verkrijgbaar bij meer dan 125 showrooms, verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd wel een showroom bij u in de buurt te vinden. Heeft u vooraf een vraag over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Als u direct wilt weten welke showroom bij u in de buurt LAUFEN badkamermeubels aanbiedt, kunt u onze showroomzoeker gebruiken.

Zoek een badkamerspecialist in uw buurt