Badkamermeubel

Elegante badkamermeubels, met oog voor gebruiksgemak en hygiëne. Ontdek de design badkamermeubels van LAUFEN.

Als u op zoek bent naar een badkamermeubel, heeft u waarschijnlijk al bepaalde voorwaarden in gedachten. Het moet passen in de ruimte, u weet hoeveel opbergruimte u nodig hebt en of u één of twee wastafels ideaal vindt. Deze voorwaarden staan voor gebruiksgemak. Precies dat ligt aan de basis van onze ontwerpen: comfort in het dagelijks gebruik.

Design badkamermeubel

Comfort vertalen wij naar design. De badkamermeubels van LAUFEN zijn stuk voor stuk het resultaat van de combinatie van creativiteit en techniek. Functionaliteit van meubels hoeft nooit ten koste te gaan van hun esthetische waarde. Ook voor uw badkamermeubel geldt: neem geen genoegen met ‘praktisch’. Ga voor comfortabel en smaakvol.

Tip: Zoek een showroom in uw buurt
Zoek een showroom in mijn buurt

Verschillende lijnen badkamermeubels

Uw lifestyle verschilt van die van uw buurman. De verschillende lijnen badkamermeubels die LAUFEN heeft ontwikkeld, sluiten aan bij verschillende routines en verschillende stijlen. We lichten enkele van onze designlijnen voor u uit.

BASE

Badkamermeubels BaseDankzij het strakke design van het meubel is het functioneel te integreren in ieder badkamerontwerp. Base is te combineren met het keramiek van VAL en Pro S.

Bekijk alle badkamermeubels van Base

Boutique

B 74188De moderne, cleane, houten meubelen van Boutique laten het witte keramiek volledig tot zijn recht komen. Boutique meubelen zijn te combineren met keramiek van INO, Palomba, Kartell by Laufen, VAL, Living Square en SONAR.

Bekijk alle badkamermeubels van Boutique

Space

Badkamermeubel SpaceHet simpele en elegante design van de Space badkamermeubelen leent zich perfect in combinatie met in-/opbouw wastafels van de VAL, INO en Pro S serie.

Bekijk alle badkamermeubels van Space

Kartell by LAUFEN

Badkamermeubel KartellAan de ene kant Kartell: Italiaans, creatief, kleurrijk en iconisch. Aan de andere kant LAUFEN: Zwitsers, strak en betrouwbaar.

Bekijk alle badkamermeubels van Kartell

 

 

Duurzaam badkamermeubel

De design badkamermeubels van LAUFEN zijn van de hoogste kwaliteit. Als u kiest voor LAUFEN, kiest u voor de badkamerspecialist waar duurzaamheid voorop staat. We ontwikkelen producten die een zuinige omgang met water mogelijk maken. Maar ook tijdens het gehele productieproces wordt rekening gehouden met het milieu, door hulpbronnen (energie, grondstoffen en water) op een zo efficiënt mogelijke wijze in te zetten.

Ja, ik ben benieuwd naar de badkamermeubels van LAUFEN.

Bekijk alle design badkamermeubels