Badkamerlamp

Het creëert rust, sfeer en het zorgt ervoor dat u goed zicht hebt in uw badkamer: de badkamer lamp. Ontdek de badkamer lampen van LAUFEN.

De badkamer lamp is iets wat vaak onderschat wordt bij het aankopen van een badkamer. Het is immers een klein onderdeel van uw badkamer, maar in werkelijkheid is het van onschatbare waarde. Goede badkamerverlichting zorgt namelijk niet alleen voor sfeer en zicht: het moet tevens bestand zijn tegen een vochtige omgeving.

Kartell by LAUFEN badkamerlampen

Kartell by LAUFEN is een lijn waarbij de kunststof elementen er voor zorgen dat de strakke geometrie in alle items verzacht wordt. Dit is ook terug te zien in het assortiment. Het type badkamer lamp dat u uiteindelijk kiest, is afhankelijk van de ruimte die u wilt verlichten.

Bekijk de badkamer lampen van Kartell
 

Hanglampenhanglamp

De plafondlamp is rechtstreeks aan het plafond gemonteerd. Een plafondlamp kan allesbeslissend zijn voor de ruimte en sfeer in uw badkamer. Een plafonnière kan ervoor zorgen dat uw badkamer minder hoog lijkt. Daarom is de Kartell by LAUFEN hanglamp  geïntroduceerd. Functioneel, creatief en sfeervol.

 

Wandlamp LaufenWandlamp

Wilt u extra verlichting toevoegen aan specifieke plaatsen in uw badkamer? Overweeg dan de Kartell by LAUFEN wandlamp. Hang het kleurrijke en strakke model bijvoorbeeld naast uw spiegel.

 

Badkamer lamp vs. natuurlijk licht

Veel huishoudens mogen zich gelukkig prijzen met het natuurlijk licht dat binnenvalt in hun badkamer. Maar niet iedereen is gezegend met natuurlijk licht in hun badkamer, bijvoorbeeld als uw badkamer ingebouwd is tussen verschillende kamers. Geldt dit ook voor u? Dan is de strakke en stijlvolle badkamer lamp van LAUFEN de perfecte oplossing voor u.

 

Een vrijblijvend advies over badkamer lampen van LAUFEN in uw badkamer?

Neem contact op