Badkamer ontwerpen

Een nieuwe badkamer ontwerpen? Bekijk ter inspiratie onze verschillende high quality badkamermeubels.

De badkameroplossingen van LAUFEN kenmerken zich door een combinatie van eenvoud en elegantie. Elke lijn is met aandacht ontworpen door de designer of architect. Als u een badkamer ontwerpen gaat, zoekt u naar wat bij u en uw manier van leven past.

Bekijk alle designlijnen badkamermeubels

Uw badkamer inrichten

Een badkamer ontwerpen heeft alles te maken met de gebruikers en hoe de badkamer elke dag wordt gebruikt. Centraal bij onze badkamermeubels staat dan ook gebruiksgemak. Als we het hebben over gebruiksgemak, hebben wij het niet slechts over praktisch, maar over comfortabel en stijlvol. LAUFEN gaat altijd voor de optimale combinatie van comfort en design.

U wilt uw badkamer inrichten? Neem direct een kijkje ins ons assortiment wastafels, wc’s, urinoirs en douches.

Als wij het hebben over gebruiksgemak, hebben wij het niet slechts over praktisch, maar over comfortabel en stijlvol.

Badkamermeubel

Centraal bij badkamer ontwerpen

Uw badkamer inrichten vraagt om het helder in beeld brengen van uw badkamerrituelen en lifestyle. Dat gaat de persoonlijke touch van uw badkamer bepalen. De kernwoorden die bij een badkamer ontwerpen altijd terugkeren zijn: ontspanning, rust en hygiëne.

Ontspanning

Voordat u de dag begint een verkwikkende douche of juist na een lange dag een heerlijk ontspannend bad… Uw badkamer ontwerpen gaat over een ruimte ontwerpen waar u kunt ontspannen. De indeling moet kloppen en de meubels moeten kloppen: het is uw domein.

Rust

Rust betekent in onze optiek zo min mogelijk afleiding. Onze ontwerpen zijn minimalistisch en organisch. Een badkamer die rust uitstraalt, zorgt ervoor dat u volledig van het momentje voor uzelf kunt genieten in uw nieuwe badkamer.

Hygiëne

Uw badkamer is een ruimte die eenvoudig schoon te houden moet zijn, met meubels die daaraan tegemoetkomen. Hier houdt LAUFEN rekening mee in het design van onze toiletten en wastafels: zo min mogelijk randjes en hoekjes.

Gaat u een badkamer ontwerpen? Vraag de catalogus van LAUFEN aan.

catalogus gratis aanvragen

Uw badkamer ontwerpen met LAUFEN

LAUFEN is een familiebedrijf met een enorme specialiteit in keramiek. Wij staan voor Zwitserse kwaliteit en design. Wij hechten veel waarde aan uw dagelijks gebruik van onze producten: wij willen klanten die elke dag genieten. Kiest u graag voor kwaliteit en hecht u waarde aan duurzaamheid? Kies dan voor de badkamerspecialist LAUFEN.

Wilt u een badkamer ontwerpen met producten van LAUFEN?

Neem contact op voor een vrijblijvend advies